Smolders: "Dit is onaanvaardbaar"

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Smolders: "Dit is onaanvaardbaar"
Foto: © SC

Tim Smolders was na het puntenverlies tegen Westerlo zeer hard. “Dit heb ik nog nooit meegemaakt”, zuchtte de zichtbaar ontgoochelde middenvelder.

Wat liep er volgens Smolders fout? “Als je 3-0 voorstaat moet je voldoende zelfdiscipline voor de dag leggen.  Dan is het geen tijd om tierlantijntjes uit te voeren. Alles liep gewoon verkeerd. Spelers liepen uit positie. De verdedigende taken werden niet meer ingevuld. Dat kan niet. Dit gelijkspel komt heel hard aan.”

Na de nederlaag tegen Anderlecht is dit een nieuwe opdoffer voor de bekerwinnaar.  “Als je het in de topmatchen niet kan waarmaken, dan moet je het zeker wel goed doen in deze wedstrijden. We hebben hier twee domme punten weggegooid.”

Het begin was nochtans goed. “Maar daar blijft niets meer van over. We krijgen nog een grote kans om de 5-3 te maken. Lukt dat, dan kunnen we deze wedstrijd snel vergeten. Nu is het gewoon onaanvaardbaar.”

De 3-3 kwam er na een eigen doelpunt van Smolders. “Ik wil de bal wegkoppen, maar krijg een klein duwtje en hij gaat  via de linkerkant van mijn hoofd binnen.“

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties