Koster: "Gifbeker moet helemaal leeg"

Nico Wieme
| 72 reacties
Koster: "Gifbeker moet helemaal leeg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrie Koster mocht nog maar eens uitleggen hoe het komt dat Club geen lijn in zijn prestaties krijgt. De frustratie zit hoog bij de Nederlander, maar hij weigert de handdoek te werpen. "Onze manier van voetballen was goed, maar we waren te inefficiënt."

Na de derbynederlaag tegen Cercle was het niet meteen een stralende Adrie Koster die ons na de persconferentie te woord stond. "Ik had zeker niet op een nederlaag gerekend. We waren enorm gemotiveerd om te winnen, maar het ontbrak ons aan een goal. In het eerste halfuur van elke helft domineerden we groen-zwart en creëerden we enkele kansen. De scherpte voor doel was er echter niet."

De Zeeuwse coach van Club zag ook dat Cercle uit het niets scoorde. "Dat doelpunt viel uit de lucht. Wij wilden het dan via de flanken forceren, maar waren niet meer bij machte het tij te keren. Karel Geraerts kreeg nog wel een mooie kans op de gelijkmaker. Ik kan mijn spelers niets verwijten. Er zit genoeg potentie in ons elftal, maar we zijn niet in staat drie matchen achter elkaar te winnen."

Dominant voetbal

Veel spelers van Club wilden niet reageren. Daar had Koster begrip voor. "Iedereen zit enorm diep. Hoe kan je verliezen als je een wedstrijd zo gedomineerd hebt als wij tegen Cercle? Dat is enorm frustrerend, zeker na de manier waarop. De gifbeker moet blijkbaar helemaal leeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties