Groep H: Arsenal en Shakhtar op zoek naar kwalificatie

Jarryd Naegels
| 0 reacties
Groep H: Arsenal en Shakhtar op zoek naar kwalificatie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de laatste groep moet Sporting Braga straks vol aan de bak tegen Arsenal. Shakhtar Donetsk gaat op zoek naar de drie punten op bezoek bij Partizan Belgrado.

Braga heeft momenteel zes punten en moet straks winnen van Arsenal als het nog wil doorstoten. Bij een zege komt het op gelijke hoogte van The Gunners. De Portugezen konden evenwel nog niet overtuigen in deze Champions League. In Arsenal kregen ze op de eerste speeldag nog een pak slaag. Het werd toen 6-0.

In het andere duel wil Shakhtar zekerheid verschaffen over de kwalificatie bij Partizan. Belgrado zorgde ervoor dat Anderlecht niet op het kampioenenbal mocht meedoen, maar behaalde daarna zelf nog geen enkel punt.

Bij winst is Donetsk zeker van de volgende ronde, op voorwaarde dat Braga niet wint van Arsenal. De Londenaars zijn zelf alleen zeker bij een overwinning.

Wat denkt Bwin over de matchen?

Arsenal en Donetsk zijn favoriet. Braga en Partizan kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Arsenal de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 262,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Donetsk wint u 243 euro.

Durft u wedden dat Braga wint, dan scoort u 637,5 euro bij Bwin. Als u wedt op Partizan, dan ontvang je 787,5 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties