Stem op Voetbalkrant.com als 'Site van het Jaar'

Stem op Voetbalkrant.com als 'Site van het Jaar'
Foto: © SC

Onze sites Voetbalkrant.com en Belgiumsoccer.be zijn ook dit jaar weer genomineerd bij de verkiezing van 'Site van het Jaar'. Daarom hebben we uw steun nodig om ons een duw in de goede richting te geven.

Elk jaar dingen we mee naar de prijzen en moeten we het opnemen tegen een aantal kleppers, zoals Sporza en Sportwereld. Als klein team van enthousiaste voetballiefhebbers is het steeds zwaar opboksen tegen de concurrentie.

We hebben dan ook jullie hulp nodig om zo hoog mogelijk te geraken. Daarom willen we jullie ook vragen om te stemmen op: www.sitevanhetjaar.be

Stem daar op de 2 sites : Voetbalkrant.com en Belgiumsoccer.be bij de categorie Sportnieuws.

Stem ook op visitoostende.be in de categorie Reizen&Toerisme

Er zijn talrijke prijzen te winnen. Er zijn aantal mediaplayers, paar LED-monitors en andere prijzen zoals je kan zien op http://www.sitevanhetjaar.be 

Voetbalkrant.com voegt daar nog een extra prijs aan toe. In samenwerking met Toerisme Oostende kan u een weekendje aan zee winnen als u ook op de site visitoostende.be in de categorie Reizen&Toerisme stemt. Indien deze als eerste eindigt, wint u misschien een weekendje Oostende (twee overnachtingen met ontbijt) in Hotel Europe.

Bedankt alvast voor jullie steun. Doe ook nog even mee aan onze wedstrijd en ga gratis naar het voetbal :
http://www.facebook.com/event.php?eid=166976606676678

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties