Wat liep er elk jaar verkeerd bij Germinal Beerschot?

Jarryd Naegels
| 30 reacties
Wat liep er elk jaar verkeerd bij Germinal Beerschot?
Foto: © SC

Germinal Beerschot is aan zijn twaalfde seizoen bezig sinds de fusie in 1999. De Antwerpse club maakt een omstreden seizoen door. Een terugblik in de nog prille geschiedenis van de club leert ons dat het huidige seizoen helemaal geen uitzondering is.

De huidige malaise bij Germinal Beerschot tart alle verbeelding. Het bestuur maakt dagelijks ruzie en kan niet door één deur. Trainer Glen De Boeck werd binnengehaald zonder dat de helft van het bestuur er iets van afwist.

Ook de spelers acteren zwak op het veld en staan in het klassement dan ook ver onder hun waarde geklasseerd. Wim De Decker verspeelde deze week zijn aanvoerdersband wat op zich ook weer voor strubbelingen zorgde.

Het seizoen op Het Kiel heeft met momenten meer weg van een comedy-show. Ook in het verleden vielen er meermaals hoog oplopende discussies en vreemde beslissingen te bespeuren bij de Antwerpenaren.

Vanaf maandag kan je bij Voetbalkrant een tien dagen durend dossier volgen over de geschiedenis van paars-wit. Wat liep er elk jaar fout? Waarom ging het elk seizoen verkeerd? Kom het antwoord hier te weten vanaf maandag!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties