"Blunders Van Buyten onaanvaardbaar op dit niveau"

Fabian Morren
| 5 reacties
"Blunders Van Buyten onaanvaardbaar op dit niveau"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daniel Van Buyten blunderde tot twee keer toe in de wedstrijd tegen Frankfurt. In eerste instantie kon Breno nog een bal van de lijn keren na een blunder van de Rode Duivel. Nadien kopte Van Buyten echter nog onder de bal door waardoor Gekas kon scoren.

Bayern-coach Louis Van Gaal was behoorlijk boos om de blunders van zijn verdediger en haalde hem tijdens rust naar de kant. Martin Demichelis verving Van Buyten.

"Die blunders van Daniel Van Buyten zijn onaanvaardbaar op dit niveau. Die fouten zullen hem duur komen te staan. Dat zagen we aan de rust al", aldus Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenige.

Zo wordt de toekomst van Van Buyten bij Bayern onzeker. Als de geblesseerde Holger Badstuber terugkeert zal Van Buyten moeten knokken voor zijn basisplaats. Bovendien is ook Breno zeer sterk aan het presteren en lijkt nu ook Martin Demichelis de voorkeur de krijgen op de Rode Duivel.

"Ik hoop dat hij terug op niveau kan komen", aldus Louis van Gaal. "Maar het leven gaat verder, ook voor Daniel Van Buyten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties