De Ceulaer: "Lokeren moet zo hoog mogelijk mikken"

Nico Wieme
| 3 reacties
De Ceulaer: "Lokeren moet zo hoog mogelijk mikken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met twee doelpunten tegen Standard kroonde Benjamin De Ceulaer zich opnieuw tot matchwinnaar bij Lokeren. De Limburger minimaliseerde zijn aandeel in het succes van de Waaslanders. "Het is gewoon leuk om in deze ploeg te spelen."

Benjamin De Ceulaer stond twee keer op de goede plaats en dat leverde evenveel doelpunten op. "Ik weet ook niet wat dat de laatste tijd is. Ik sta blijkbaar altijd waar ik moet staan. Uiteraard ben ik blij met mijn twee doelpunten, maar ik ben nog blijer met de drie punten. Die leveren ons een voorlopige derde plaats op. Het draait bij Lokeren niet om mij, ik amuseer mij gewoon enorm met mijn medemaats."

De kwikzilveren aanvaller vond dat Lokeren het goed aangepakt had tegen de Rouches. "Je mag niet vergeten dat we toch tegen een ploeg hebben gespeeld die de top drie of zelfs de titel ambieert. We hebben het goed aangepakt vanaf de eerste minuut. De trainer (Peter Maes, red.) heeft ons voor de match op onze plichten gewezen en dat heeft geloond."

Top zes

Wij vroegen De Ceulaer waar dit Lokerse sprookje gaat eindigen. "Wij brengen op dit moment supergoed voetbal. Het is echt leuk om in deze ploeg te spelen. Ik hoop dat we dit niveau nog een tijdje kunnen aanhouden. We moeten zo hoog mogelijk mikken, dat is dus minstens top zes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties