Wasyl: "Zal niet aarzelen om bij te tekenen

Bram Coenen
| 20 reacties
Wasyl: "Zal niet aarzelen om bij te tekenen
Foto: © SC

Marcin Wasilewski kwam afgelopen zondag weer helemaal boven water na maandenlang blessureleed. De Pool reageert dan ook positief op de intentie van Anderlecht om hem te laten bijtekenen.

Wasilewski, wiens contract aan het einde van dit seizoen afloopt, is eindelijk weer volledig fit na een maandenlange revalidatie. De 30-jarige Pool, dit weekend nog trefzeker op Zulte Waregem, is dan ook bijzonder verheugd dat Anderlecht hem langer aan zich wil binden.

"Als ze mij een nieuw contract bieden, dan teken ik zonder twijfel", spreekt de verdediger in de Poolse krant Gazeta Wyborcza. "Anderlecht heeft mij altijd geholpen en ik ben er dankbaar. Zelfs als Chelsea of Manchester United mij willen, zou ik tekenen bij Anderlecht."

De rechtsachter twijfelde naar eigen zeggen nooit aan zijn terugkeer in de basis. "Het voorbije jaar heb ik elke dag gewerkt en gevochten om terug te keren op het veld. De revalidatie was soms een nachtmerrie, maar meteen na mijn breuk had ik voor mezelf al uitgemaakt dat ik ooit weer zou voetballen."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties