Geraerts: "We mogen ook eens dansen, hé"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Geraerts: "We mogen ook eens dansen, hé"
Foto: © SC

Het was lang geleden dat de spelers van Club Brugge nog zo uitgelaten reageerden na een overwinning. Na het laatste fluitsignaal van Nzolo verzamelde de blauw-zwarte troepen zich al dansend voor hun spionkop.

“We mogen ook eens dansen, hé”, lacht Karel Geraerts. “Deze zege doet dan ook heel veel deugd. We wisten op voorhand dat we moesten winnen om een kloofje met KV Mechelen te slaan. En we hebben zeker ook geen slechte match gespeeld.”

In de tweede helft duwde KV Mechelen het gaspedaal wat dieper in, zonder echt kansen te creëren. “Ieder jaar komen we hier in de tweede helft onder druk te staan”, weet Geraerts. “Ze spelen dan naar hun eigen supporters en pompen de bal naar voren.”

“Maar we hadden het zelf beter moeten uitspelen. We hebben de ruimte en de mogelijkheden gehad. Daarin moeten we nu terug groeien om dat beter te doen. Zes op zes, dat is lang geleden. Het is goed voor het vertrouwen met de moeilijke wedstrijden die eraan komen.”

Volgende week ontvangt Club Brugge competitieleider Anderlecht. “We moeten volop voor de winst gaan en dan kan het er weer helemaal anders uit zien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties