Veselinovic: "Manager praatte al met Club en Anderlecht"

Steurbaut Kersten
| 21 reacties
Veselinovic: "Manager praatte al met Club en Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dalibor Veselinovic is de ‘hot shot’ op de Belgische transfermarkt. De helft van de eersteklassers hoopt de 23-jarige Servische spits in januari onder contract te leggen. Veselinovic wil zijn carrière stap voor stap uitbouwen.

Veselinovic is met 14 doelpunten topschutter in tweede klasse. De Serviër, opgeleid bij OFK Belgrado, voetbalt sinds de zomer 2009 voor FC Brussels en heeft nog een contract tot het einde van het seizoen, maar voorzitter Johan Vermeersch zou graag nog wat verdienen aan de Serviër. Een transfer in januari dringt zich dus op.

In eerste klasse staan ze aan te schuiven om de boomlange aanvaller (1m91 en 91 kilogram) een contract aan te bieden. Topclubs Club Brugge, Standard en Anderlecht zijn onder andere geïnteresseerd in Veselinovic, maar ook Lokeren, KV Mechelen en Westerlo hengelen naar de goalgetter.

“Ik weet dat Anderlecht en Club al met mijn manager gesproken hebben”, zegt Veselinovic in HLN. “Voor mij zijn het alletwee topclubs. Ik wil gewoon spelen bij mijn toekomstige club en mijn carrière stap voor stap uitbouwen. Want alleen zo kan ik beter worden. En sowieso moet een akkoord gevonden worden met Brussels.”

Ook Germinal Beerschot is geïnteresseerd in de spits, maar de Antwerpenaren lijken hun kans al gemist te hebben. In januari 2009 testte de Serviër nog op het Kiel, maar werd toen afgeserveerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties