Suler: "Er wordt te veel gesproken over een transfer"

Fabian Morren
| 5 reacties
Suler: "Er wordt te veel gesproken over een transfer"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Marko Suler zit in een moeilijke periode. De Sloveense verdediger van AA Gent ging tegen Lille in de fout en werd tegen Germinal Beerschot zelfs op de bank gezet door coach Francky Dury.

"Ik ben niet droevig, maar sinds Lille zit ik in een moeilijke periode. Die wedstrijd liep anders dan ik had voorspeld", zo zegt Suler in Het Laatste Nieuws.

De international heeft nog geen verklaring waarom hij tegen Lille in de fout ging. "Mocht ik die hebben, dan was het nooit gebeurd. Soms heb je een mep in je gezicht nodig om wakker te worden. Als je een topprofessional bent, leer je uit die situaties en kom je er ook sterker uit. In het begin twijfel je wel even aan jezelf. Maar ik heb dit al eens meegemaakt."

"Ik stop me achter niemand weg"', vervolgt Suler. "Meestal help ik de ploeg, maar tegen Lille liet ik mijn ploegmaats in de steek. Je kon niet verwachten dat jongens als Yassine (El Ghanassy, red.) hun verantwoordelijkheid namen."

"Ik heb in mijn carrière al veel zulke wedstrijden gespeeld. Ik moest de ploeg dragen, maar kon zelfs mezelf niet helpen. Ik voelde me tegen Lille machteloos."

Volgens coach Francky Dury presteert Suler minder door de transferperikelen. "Misschien wordt daar inderdaad te veel over gesproken. Soms is het moeilijk om geconcentreerd te blijven. Maar ik weet op voorhand niet welke scouts er in de tribunes zit."

"AA Gent en de mensen waarmee ik werk, weten dat ik dat niet wil. Dat Celtic me volgt, is voor mij gewoon een erkenning. Er zijn trouwens meerdere dingen die een invloed hebben op mijn prestaties. Zo miste ik dit seizoen de voorbereiding."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties