Gillet: "En nu winnen van Kortrijk"

Gillet: "En nu winnen van Kortrijk"
Foto: © SC

Guillaume Gillet glunderde na de wedstrijd. Toch heeft hij één waarschuwing voor zijn ploegmaats: "Tegen Kortrijk moet er gewonnen worden en dan hebben we een goede vakantie", lachte hij.

"We zijn heel goed begonnen met de juiste mentaliteit en de goede agressiviteit", aldus Gillet. "We hadden in de heenmatch twee punten verloren en wilden hier vandaag de puntjes op de i zetten. Natuurlijk moesten we ook waakzaam blijven, want Lierse heeft enkele heel goede spelers vooraan lopen."

Vooral Boussoufa speelde met drie assists en twee goals een vooraanstaande rol in de 6-0-zege. "Als Boussoufa er echt zin in heeft dan steekt hij er met kop en schouders bovenuit. Deze Boussoufa gaat nog heel belangrijk voor ons worden."

Gillet lokte een penalty uit en normaal zou hij die ook zelf genomen hebben. "Ik was aangeduid als penaltynemer, maar Wasyl wilde hem echt pakken. Ik ben zo blij dat hij terug is dat ik het hem zeker gunde. Nu moet er nog gewonnen worden van Kortrijk en dan hebben we een leuke vakantie. Wat ik ga doen? Naar Dubai, samen met Jona (Legear, nvdr.)"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties