Lukaku: "Hazard heeft meer talent"

Lukaku: "Hazard heeft meer talent"
Foto: © SC

Romelu Lukaku wordt het hof gemaakt door zowat elke Europese topclub, maar de speler van Anderlecht blijft bescheiden. Op de Franse radiozender RMC vertelde de spits zelfs dat Eden Hazard in zijn ogen meer talent heeft.

"Ik ben al fan van Didier Drogba sinds hij bij Marseille speelde", stak Lukaku als vanouds van wal met een ode aan zijn idool. "Ik herinner me nog zijn Europees doelpunt tegen Newcastle. Bij Chelsea is hij alleen maar groter geworden. Ik hoop hem ooit in levende lijve te ontmoeten. Eén keer heb ik hem aan de lijn gehad, via Vincent Kompany dan nog. Dat was een emotioneel moment."

"Ooit hoop ik met Eden samen te spelen", haalde de aanvaller ook de loftrompet voor zijn collega Hazard boven. "We praten vaak en verstaan elkaar heel goed. Hij moet voortdoen zoals hij bezig is. Hij is vaak beslissend, ook bij de Rode Duivels. Eden heeft van ons twee het meeste talent. Hij speelt in een grotere competitie en hij heeft meer ervaring."

"In Frankrijjk zijn er twee ploegen die ik eventueel zou zien zitten: Marseille en Lyon. Vorig jaar speelden we tegen Lyon in de Champions League. Het was mijn eerste match op het kampioenenbal en we werden ingeblikt (Anderlecht verloor met 5-1; nvdr). Lisandro, Gomis en Bastos hebben een grote indruk op me gemaakt. Marseille is ook een goed team. Hun stadion, met al die supporters, is prachtig", besloot de Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties