Naessens: "Nog meerdere jaren door met Broos"

Anthony Van der Planken
| 5 reacties
Naessens: "Nog meerdere jaren door met Broos"
Foto: © SC

Na een twijfelde start is Zulte Waregem de laatste tijd goed bezig. De komst van Hugo Broos heeft daar ongetwijfeld veel mee te maken. Voorzitter Vincent Naessens is erg tevreden over zijn nieuwe coach.

"De spelers hebben geen moment getwijfeld aan Broos, die met zijn uitstraling en palmares meteen respect afdwong", vertelt Naessens in Sport/Voetbalmagazine. Voor Bart De Roover - een nieuwkomer in eerste klasse - waren ze veel kritischer, waardoor hij moeilijker zijn boodschap kon overbrengen en het nooit echt klikte."

"Met Hugo hebben we nu weer iemand die op de top van onze sportieve piramide staat en die voor alles - eerste ploeg, scouting, medische begeleiding, planning van stages - verantwoordelijk is. In die zin is hij een kopie van Francky Dury: even gepassioneerd, evenveel oog voor details. Bovendien heeft Hugo nog het bijkomende voordeel dat hij bij verschillende topclubs gewerkt heeft. Hij ondertekende een contract tot eind volgend seizoen, met optie voor nog een bijkomend jaar. Als het van mij afhangt, zullen we die lichten en wordt dit een huwelijk van meerdere jaren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties