Witsel: "Ik heb een bepaalde stijl en die zal ik behouden"

Maarten Van Bever
| 35 reacties
Witsel: "Ik heb een bepaalde stijl en die zal ik behouden"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

De Sudpresse-kranten konden Axel Witsel, momenteel op stage in het Portugal, gisteren strikken voor een chatsessie. De Standard-middenvelder sprak openhartig over allerhande thema’s.

Sportief gaat het Standard dit seizoen niet voor de wind. De jonge middenvelder denkt momenteel niet aan de titel. “Eerst moeten we ons nog zien te kwalificeren voor play-off 1. We hebben er nog geen kruis over gemaakt, maar op dit moment hebben we andere prioriteiten.”

De Rode Duivel neemt het ook op zijn trainer Dominique D’Onofrio. "Iedereen schuift de schuld in zijn schoenen, maar het zijn de spelers die het moeten doen op het veld. Hij is een echte professional, hij staat hier om 8 uur 's morgens en gaat pas weg om 8 uur 's avonds. Veel mensen realiseren zich niet hoeveel werk hij verzet.”

Witsel kreeg de laatste tijd weer heel wat kritiek over zich heen in verband met zijn agressieve speelstijl. "Ik heb een bepaalde stijl en die zal ik behouden. Het is echter nooit mijn bedoeling om een speler te blesseren als ik een tackle inzet."

Voor de Gouden Schoen ziet hij Lukaku als de voornaamste kandidaat. “Hij zou die trofee wel verdienen. Hij heeft bewezen dat hij er staat, hij heeft goals gescoord en is kampioen geworden. Als ik had mogen stemmen, zou ik voor hem gekozen hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties