Clement: "Meer naar elkaar toegegroeid"

Steurbaut Kersten
| 7 reacties
Clement: "Meer naar elkaar toegegroeid"
Foto: © SC

Germinal Beerschot haalde zaterdag opgelucht adem na de 3-0-zege tegen Zulte Waregem. Vanavond kan de Antwerpse club timmeren aan de weg naar de bekerfinale, om het seizoen toch nog wat glans te geven.

De sfeer op training zat er dik in, bevestigt Philippe Clement aan Voetbalkrant.com. “Maar dat wil niet zeggen dat de sfeer daarvoor niet goed was, hé”, onderstreept de verdediger. “Je ziet wel dat er jongens rondlopen die nu veel meer zelfvertrouwen hebben.”

“Meteen na de wedstrijd was er gevoel van opluchting, maar al snel gingen de kopjes richting de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Dat vind ik belangrijk. De beker kan op het einde van het seizoen voor een climax zorgen, dat zou super zijn na de malaise van de voorbije maanden.”

“Maar we moeten nu niet alles op een bekerfinale zetten. De competitie blijft heel belangrijk. Iedere wedstrijd wordt voor ons nu een bekerfinale. Het zal alvast niet makkelijk worden tegen Cercle. Ze hebben veel mogelijkheden en maken makkelijk een doelpunt.”

Germinal Beerschot trok tijdens de winter een weekje naar Malta. “Dat heeft de ploeg goed gedaan. We hebben er veel met elkaar opgetrokken en hard getraind. De spelers zijn meer naar elkaar toegegroeid.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties