Club-preses Verhaeghe ontkent interesse in KV Mechelen

Steurbaut Kersten
| 30 reacties
Club-preses Verhaeghe ontkent interesse in KV Mechelen
Foto: © SC

Bart Verhaeghe, de nieuwe voorzitter van Club Brugge, is niet gelukkig met de berichtgeving over zijn interesse in KV Mechelen. Hij ontkent dat hij de Antwerpse club volledig wilde overnemen.

Volgens preses Johan Timmermans waagde Verhaeghe eerst zijn kans bij KV Mechelen. Maar omdat de nieuwe sterke man van Club Brugge “zijn eigen mensen op alle posten wilde” werd het verhaal afgeblazen.

 “Op vraag van de burgemeester van Mechelen, Bart Somers, heb ik de afgelopen jaren met KV Mechelen samengezeten in het dossier rond de financiering van een nieuw stadion”, geeft de blauw-zwarte preses toe.

“Ik heb dat toen gedaan vanuit mijn ondernemerschap, niet alleen voor KV Mechelen, maar ook voor een aantal andere clubs, die mij uitdrukkelijk om mijn visie hebben gevraagd. Het klopt dat ik in die gesprekken telkens heb uitgelegd wat mijn visie op de organisatie van de clubs was, omdat er in België absoluut nood is aan een moderne voetbalinfrastructuur in zijn totaliteit. Verder ging het engagement nooit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties