Kompany: "Hadden vijf keer moeten scoren"

Steurbaut Kersten
| 22 reacties
Kompany: "Hadden vijf keer moeten scoren"
Foto: © SC

Vincent Kompany tilt niet te zwaar aan het gelijkspel tegen Finland. De verdediger van Manchester City trekt zich op aan de sterke prestatie van de Rode Duivels

“We hebben vandaag een goede prestatie neergezet”, blikt Kompany terug. “Alleen hadden we vier of vijf keer moeten scoren. Dan was het voor iedereen duidelijk dat we goed gespeeld hebben.”

“We hadden vandaag totale overmacht. Ook de invallers deden het goed. Dries, Yassine en Jelle, allemaal hebben ze goede dingen laten zien. En tactisch waren we vandaag dominant. Als we tegen Oostenrijk de kansen afmaken, dan winnen we die wedstrijd.”

“Nu krijgen we op het einde nog het deksel op de neus”, zucht Kompany. “Misschien een gebrek aan concentratie, maar door de wissels was de organisatie ook al volledig veranderd. Nu is het 1-1 en zijn er misschien mensen die zich vragen stellen.”

“Alles hangt echter af van het collectief. Als we als ploeg doelpunten willen scoren, zal de bal er wel ingaan. En als we geen tegendoelpunt meer willen, zullen we de boel wel dichthouden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties