Reynaldo: "Ga er van uit dat ik volgend seizoen bij Anderlecht speel"

Reynaldo: "Ga er van uit dat ik volgend seizoen bij Anderlecht speel"
Foto: © SC

Zaterdagavond keert Reynaldo terug naar het Astridpark. De door Anderlecht uitgeleende Braziliaan komt op bezoek met Cercle Brugge. Volgend seizoen zit hij meer dan waarschijnlijk terug in de kern van de Brusselaars.

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck gaf immers al aan dat de bij Cercle ontbolsterde Braziliaan mag rekenen op een terugkeer. En daar is de aanvallende middenvelder bijzonder blij mee. "Met alle respect, maar ik ben op mijn zeventiende niet helemaal alleen naar Europa getrokken om voor Cercle Brugge te spelen, wel om titularis te worden bij Anderlecht", aldus Reynaldo in HLN.

"Ik besef héél goed dat uitgeleend worden aan Cercle het beste is wat mij in mijn carrière is overkomen. Ik heb trouwens begrepen dat ze mij graag nog een jaar willen houden. Alleen heb ik geen zin om nóg eens uitgeleend te worden. Ik ben geen jojo, het is tijd voor duidelijkheid. Als Cercle mij wil, dan moeten ze mij kopen. Aan de clubs om er uit te geraken. Maar ik ga er vanuit dat ik volgend seizoen bij Anderlecht speel."

Bij Anderlecht vreesde Reynaldo de concurrentie. "Ik ben bij Cercle een volwaardige voetballer geworden. Ik ben nu titularis, heb meer vertrouwen en ben sterker geworden. Volwassener ook. Bij Anderlecht kreeg ik wel eens onder mijn voeten van Herman Van Holsbeeck omdat ik soms te laat kwam. En ik durfde wel eens uit te gaan. Sinds ik bij Cercle ben, is dat definitief voorbij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties