Cavens: "Kan de ploeg nog iets bijbrengen"

Steurbaut Kersten
| 16 reacties
Cavens: "Kan de ploeg nog iets bijbrengen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jurgen Cavens mocht tegen Germinal Beerschot voor het eerst sinds 2 oktober nog eens opdraven in de basiself van Lierse. “Ik heb de voorbije maanden moeilijke momenten gekend “, geeft de aanvaller onomwonden toe.

Het verhaal van de 32-jarige Cavens leek bijna uitverteld bij Lierse. Ruim vier maanden moest de Broechemnaar zijn nagels stukbijten op de bank, maar tegen Germinal Beerschot kreeg hij opnieuw zijn kans.

“Ik heb het vaak moeilijk gehad, maar ik ben altijd hard blijven werken”, aldus Cavens. “Na Nieuwjaar heb ik een gesprek gehad met de nieuwe coach en had het gevoel dat hij nog steeds op mij rekende. Ik ben nu beloond voor mijn inzet en het is aan mij om te bevestigen. Eén zwaluw maakt de lente niet en ik zal blijven werken om mijn plaats in de ploeg vast te houden. Ik ben er zeker van dat ik de ploeg nog iets kan bijbrengen.”

Met het puntje tegen Germinal Beerschot schiet Lierse weinig op. “Toch mogen we blij zijn met het punt. We voetbalden te slordig en hadden duidelijk zenuwen. Het was niet echt aangenaam om naar te zien.”

Cavens zag echter ook positieve zaken. “We zijn met een groot hart blijven strijden en dat moet hoop bieden voor de toekomst. De wedstrijd tegen KV Mechelen wordt heel belangrijk. We moeten geen angst hebben, maar er vol voor gaan. En ook Eupen moet nog naar hier komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties