De Mets neemt Racing Genk als voorbeeld

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
De Mets neemt Racing Genk als voorbeeld
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De teleurstelling bij KV Kortrijk was bijzonder groot na de nederlaag tegen AA Gent. “Dit is heel zuur”, foetert Gertjan De Mets.

Dankzij een flater van doelman Damien Lahaye graaide AA Gent de volle buit mee in het Guldensporenstadion. “Het was een serieuze klop op onze kop”, reageert De Mets. “Na dat doelpunt waren we niet meer in staat om iets terug te doen.”

“Het voetbal was nochtans goed. De bal ging goed van voet tot voet. Op die manier is het wel heel leuk spelen. Alleen heel zuur dat je er dan niets aan overhoudt.”

De laatste weken wordt het aandeel van De Mets in het Kortrijkse geheel ook groter. “Hoe meer je speelt, hoe beter het loopt”, verklaart de huurling van Club Brugge. “Daarvoor ben ik ook naar hier gekomen. Wat er op het einde van het seizoen gebeurt, daar hou ik me niet mee bezig.”

Kortrijk moet zich nu concentreren op Play-Off 2. “Ik ben zeker gemotiveerd. Er hangt ook nog iets aan vast, hé. Als je een goede start neemt, kunnen we daar nog iets moois van maken. Kijk maar naar Racing Genk vorig jaar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties