Cavens: "Zo zullen we niet veel meer verliezen"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Cavens: "Zo zullen we niet veel meer verliezen"
Foto: © SC

Lierse heeft tegen KV Mechelen een belangrijke zege geboekt. Aanvaller Jurgen Cavens is optimistisch na een bevredigende prestatie tegen de geel-rode aartsrivaal.

“Dit is een dik verdiende zege”, opent Cavens. “We hebben op alle vlakken getoond hoe het moet. Er was heel veel inzet en heel veel strijd. Soms brachten we zelfs goed voetbal. Op deze manier zullen we niet veel meer verliezen.”

KV Mechelen stelde zwaar teleur. “Zij hebben één kans gehad en voor de rest hebben ze niets laten zien. Dat was ook onze verdienste. Wij hebben veel druk naar voren gezet en hen niet laten combineren. Als je hun middenvelders niet laat voetballen, worden ze zenuwachtig. De 2-1 kwam er na een slordigheid, maar we zijn eigenlijk niet meer in de problemen gekomen.”

Cavens stond voor de tweede keer op rij in de basis. “Vorige week kwam ik weinig in het stuk voor, maar vandaag was ik veel balvaster en meer aanspeelbaar. Het doet deugd dat ik het vertrouwen van de trainer krijg.”

“Nu wordt iedere wedstrijd van levensbelang. De supporters mogen feesten, maar wij moeten recupereren  en naar zaterdag kijken. We komen naast Eupen, maar het zal spannend blijven tot het einde.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties