Vanoppen: "Een dubbele bonus"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Vanoppen: "Een dubbele bonus"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Patrick Vanoppen, de nieuwe sterke man van Germinal Beerschot, glunderde na de overwinning tegen KV Kortrijk. Door het puntenverlies van Eupen en Lierse staan de jongens van het Kiel er terug wat beter voor.

“We pakken vier op zes en houden vier ploegen achter ons”, lacht Vanoppen zijn tanden bloot. “In het begin van de tweede helft zat de schrik er toch een beetje in. Soms heb je malchance, maar vandaag maken we drie potten.”

“Dit is echt leuk.  Ik ben ook blij voor Jacky Mathijssen. Ik weet dat hij hier hard en veel voor werkt. Of ik tijdens de wedstrijd de standen op de andere velden in het oog houd? Ja, maar er verandert niets. Je wordt er alleen maar zenuwachtiger van. Dat de andere ploegen nu punten laten liggen is een dubbele bonus.”

De supporters scandeerden na de wedstrijd de naam van Vanoppen. “Dat is leuk om te horen. Zij voelen ook dat er terug schwung in de ploeg komt. “ Op het scorebord verscheen de slogan The Bear is back! “Dat was niet mijn idee”, lacht Vanoppen. “Daar hebben ze mij verrast, maar wel een positieve verrassing.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties