Bruzzese weer in kern na autocrash

Jelle Vereecke
| 5 reacties
Bruzzese weer in kern na autocrash
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Bruzzese was de chauffeur bij de autocrash, die de zware blessure van Christophe Lepoint veroorzaakte. Maar de doelman blijkt toch niet uit de gratie te zijn gevallen bij AA Gent.

Terwijl Christophe Lepoint een scheenbeenbreuk opliep, kwam reservedoelman Sebastien Bruzzese ongeschonden uit de autocrash. Het leek er op dat Bruzzese nog weinig toekomst had bij AA Gent, maar de doelman zit nu toch weer in de selectie voor de bekerwedstrijd tegen WS Woluwe.

"Als de ene buiten moet, dan de andere (Lepoint, red.) ook", zegt Gent-coach Francky Dury in HLN. "Oké, Seba maakte een fout. Hij kreeg een boete, maar het is geen einde verhaal voor hem. Ik ben 100% overtuigd van zijn kwaliteiten en ga hem helpen om terug te komen."

"Dat ongeval en de vele reacties hebben hem gemotiveerd en wakkergeschud", aldus Dury. "Hij zal niets meer uitsteken. Mijn hand daarvoor in het vuur steken vind ik iets te ver gaan, maar Seba begrijpt dat het een goede verwittiging was. De clubs is ook goed omgegaan met deze zaak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties