Verbist: "Mijn beste seizoen ooit"

Jelle Vereecke
| 7 reacties
Verbist: "Mijn beste seizoen ooit"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge kan vanavond voor het derde jaar op rij de halve finales van de beker bereiken. Bram Verbist blaakt alleszins van vertrouwen.

Dat vertrouwen was de vorige seizoenen nochtans helemaal zoek geraakt, onder andere door het 'milkshake-incident'. Verbist ging in de Quick een milkshake halen, maar trainer Glen De Boeck betrapte de doelman en verbood het hem ter plaatse. Verbist heeft het namelijk niet gemakkelijk om het juiste gewicht te behouden.

"Die gebeurtenissen hebben me geraakt, ja", komt Verbist nog eens terug op vorig seizoen. "Pas op, De Boeck had een punt. Maar hij haalde het in elk interview weer naar boven. En wat ik vooral niet kunnen vond, was dat hij mij er na één match uitzette. Plus, elk jaar opnieuw werd er gesproken over nieuwe keepers. Volders, Zitka... noem maar op."

"Ik heb me er over gezet en dat heeft veel met vertrouwen te maken", zegt de doelman in HLN. "Ik vind mezelf een goed en contant seizoen spelen, mijn beste ooit op het hoogste niveau. Ik weeg nu ook twee, drie kilo minder. Ik eet geen twee keer warm per dag meer en probeer na 19 uur niets meer te eten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties