Wallace: "Wil ook graag die beker eens winnen"

Jelle Vereecke
| 7 reacties
Wallace: "Wil ook graag die beker eens winnen"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent zal vanavond waarschijnlijk gemakkelijk WS Woluwe kunnen afhouden op weg naar de halve finales van de beker. Wallace droomt echter al van meer.

De uitslag verdoezelde het, maar AA Gent had het helemaal niet gemakkelijk in de heenmatch op Woluwe. "Vooral de eerste helft kwamen we in de problemen", zegt Wallace in HLN. "Woluwe is een moeilijke ploeg om tegen te voetballen. Het speelt bijzonder compact en had in die wedstrijd tegen ons niets te verliezen. Dat is nu niet anders. Ze zullen de wedstrijd van hun leven spelen."

Toch denkt de Braziliaanse linksachter al aan bekerwinst. "De ambities binnen de spelersgroep zijn groot. Ik zou ook graag eens die Beker van België winnen. Dat geeft een bijzonder gevoel. Ik won eerder al de beker in Moldavië. Zulke momenten in je carrière vergeet je nooit."

Nu Kenny Thompson bij Lierse speelt, is Wallace een certitude op de linksback. "Ik ben op verdedigend vlak beter geworden. Mijn positiespel was in het begin een probleem. In Brazilië is het normaal als je constant in de aanval trekt. Natuurlijk moet mijn niveau nog omhoog", aldus de zelfbewuste Braziliaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties