Overmeire: "Lokeren heeft alles in eigen handen"

Nico Wieme
| 0 reacties
Overmeire: "Lokeren heeft alles in eigen handen"
Foto: © SC

Lokeren hijst zich dankzij een 2-1-zege steviger in de top zes, wat tot een grote tevredenheid leidde bij Killian Overmeire. Toch was de middenvelder ook streng voor zijn team. "Na de rust zijn we vergeten voetballen."

Lokeren had het niet onder de markt met Zulte Waregem. Zelfs tegen tien bezoekers hadden de Waaslanders het moeilijk om hun krappe voorsprong te verdedigen. "We waren furieus gestart en hadden na die 2-0 op zoek moeten gaan naar een derde treffer. We hebben de bezoekers zelf in de match laten komen. Ons combinatievoetbal van de eerste helft lukte na de pauze niet meer. We zijn vergeten voetballen, maar goed, het belangrijkste op dit moment zijn de drie punten."

Overmeire vindt dat Lokeren niet naar de concurrentie moet kijken. "We hebben alles in eigen handen om Play-off 1 te halen. We moeten van onze eigen kracht uitgaan. Het is natuurlijk goed meegenomen dat KV Mechelen punten laat liggen tegen AA Gent. Nu lopen wij uit op de Maneblussers."

Lierse en STVV niet makkelijk

Met nog wedstrijden tegen Lierse thuis en STVV uit wacht er Lokeren niet zo'n danig moeilijk programma meer. "Daar ga ik niet mee akkoord. Beide ploegen strijden nog volop voor het behoud en dat zijn nooit makkelijke matchen. Er zal bij Lokeren dan ook totaal geen sprake van onderschatting zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties