Perisic is Belgische scheidsrechters beu

Jelle Vereecke
| 55 reacties
Perisic is Belgische scheidsrechters beu
Foto: © SC

Ivan Perisic was woedend na afloop van de topper tussen Standard en Club. Een (vermeende?) fout van de Kroaat leidde de gelijkmaker van Carcela in.

"Wie kan na zo'n wedstrijd blij zijn als je zo'n scheidsrechter hebt?", aldus Ivan Perisic na affluiten. "Enkel in de Belgische competitie fluiten de scheidsrechters voor zulke fouten. Onbegrijpelijk. Mijn tackle was correct. Iedereen in het stadion kon zien dat ik zuiver de bal raakte. Dat maakt me zo kwaad."

"Hij floot de wedstrijd kapot", doelt Perisic nog altijd op ref Joeri Van De Velde. "Het toeval wil natuurlijk dat we door die beslissing nog de 2-2 binnenkrijgen. Het kost ons twee punten. En dat is niet de eerste keer het geval. We waren de betere ploeg en hadden recht op de drie punten."

De Kroatische middenvelder roept zelfs op tot actie. "Een heleboel spelers zijn niet meer tevreden over de leiding. Ze maken constant fouten. Er moet dringend iets aan gedaan worden. Wat? Dat is simpel. Als ze een foutieve beslissing maken, moet je hen straffen. Stel gewoon andere scheidsrechters op!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties