"Er komen 2, maximaal 3 echte versterkingen bij Club"

Fabian Morren
| 61 reacties
"Er komen 2, maximaal 3 echte versterkingen bij Club"
Foto: © SC

Vincent Mannaert, de nieuwe manager van Club Brugge, heeft een duidelijke boodschap voor de huidige spelersgroep. "Doe het nu, toon wat je kunt", zegt hij in S/VM.

"De selectie voor volgend seizoen is nog niet gemaakt", benadrukt Mannaert. "Het besef dat Club de laatste vier jaar een kloof zag groeien met de top in België is er. Willen we weer meespelen, moet de ploeg versterkt worden."

Hoe pakt Club dat aan? "Dat kan door in elke linie extra kwaliteit toe te voegen. Een topploeg die in één jaar op vijf posities versterkt is, ken ik niet. Als Club erin slaagt twee, maximaal drie echte versterkingen te halen, is er goed gewerkt. Daar zijn middelen voor, Club is financieel gezond."

Adrie Koster kan voor Mannaert gewoon trainer blijven. "De doelstelling is heel duidelijk: een Europees ticket halen. Als we dat halen, zie ik niet in waarom Adrie Koster volgend seizoen geen trainer meer zou zijn van Club. In het gesprek dat ik met Koster had, gaf hij aan tevreden te zijn met het feit dat er nu een structuur staat, dat hij dingen terugziet die hij zag bij Ajax.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties