Ogunjimi: "Deze nederlaag is heel pijnlijk"

Robby Morren
Robby Morren
| 18 reacties
Ogunjimi: "Deze nederlaag is heel pijnlijk"
Foto: © SC

Racing Genk leed zaterdagavond een pijnlijke nederlaag tegen Westerlo. Marvin Ogunjimi gaf toe dat het puntenverlies hard aankomt maar benadrukt dat de titel geen must is.

"Deze nederlaag komt heel hard aan, we kregen immers kansen genoeg om te scoren", zei Ogunjimi na afloop van de partij. Zelf was hij enkele keren heel dicht bij een doelpunt, een kopbal van hem strandde op de paal. "Ik zag de voorzet van Pudil goed komen, ik raak de bal perfect maar hij gaat op de paal", zo beschrijft hij de bewuste actie.

Hoe komt het dat Genk uit zoveel kansen niet kon scoren? "Dit had niets te maken met extra zenuwen, we hebben kansen genoeg gecreëerd maar we hadden veel pech", aldus de aanvaller.

"Natuurlijk is het belangrijk dat Anderlecht punten verliest maar we moeten ook kijken naar de ploegen achter ons. Voor ons is kampioen spelen geen must maar wij moeten bij de eerste 3 eindigen."

"Het worden nu allemaal nog moeilijke wedstrijden, we moeten fris blijven en elkaar helpen", zo blikt Ogunjimi vooruit op de komende wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties