De Wree: "De Ceulaer gaf me een duw"

Steurbaut Kersten
| 21 reacties
De Wree: "De Ceulaer gaf me een duw"
Foto: © SC

Lierse moest na de uitsluiting van Kris De Wree veertig minuten met tien man voetballen. De verdediger begrijpt niets van de beslissing van scheidsrechter Jerome Efong Nzolo. “Het was geen rood.”

Wat gebeurde er? In het begin van de tweede helft gaat Benjamin De Ceulaer neer na een contact met De Wree. “Ik spring naar de bal en Benji duwt mij opzij”, doet de Antwerpse verdediger zijn verhaal. “Mijn arm komt daardoor op zijn schouder en hij gaat tegen de grond. Daar moet je toch geen rood voor trekken. Er was zelfs geen doelrijpe kans.”

“Ik vind het verschrikkelijk dat ik er volgende week niet kan bij zijn in de allesbeslissende wedstrijd tegen Club Brugge. Het is heel frustrerend om dan in de tribune te moeten toekijken.”

Lierse gaf op Daknam opnieuw een doelpunt weg in de eerste minuten. “Onze start was opnieuw dramatisch”, beseft De Wree. “Lokeren creëerde geen kansen, wij gaven ze gewoon weg na een paar domme fouten. Ik krijg de indruk dat de tegenstander zich begint te focussen op onze slechte start.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties