Vanoppen: "Verbeterd contract voor Mathijssen"

Jelle Vereecke
| 37 reacties
Vanoppen: "Verbeterd contract voor Mathijssen"
Foto: © SC

Germinal Beerschot verzekerde zich zaterdagavond van het behoud in eerste klasse. Patrick Vanoppen was een uiterst tevreden man na een slopend seizoen.

"Wat een rollercoaster van emoties", aldus Vanoppen na de match tegen KV Mechelen. "De ontgoocheling na die 0-1 was bijzonder groot, maar dat maakte de vreugde bij de gelijkmaker nog intenser. Het was een rommelige wedstrijd, maar ik vond het niveau van KV Mechelen nog bedroevender dan het onze."

"We hebben er lang over gedaan om de champagnefles te ontkurken, maar nu kunnen we het laten schuimen", zegt de nieuwe big boss van Germinal Beerschot in HLN. "Ik wil onze trainer feliciteren. Zijn opdracht was simpel: zorgen dat Germinal Beerschot in eerste klasse blijft. En daar is hij in geslaagd."

"Ook volgend seizoen is Mathijssen trainer van GBA. Hij mag zelfs rekenen op een verbeterd contract. Als club zullen we inspanningen doen met het oog op volgend seizoen. Er is een kwaliteitsinjectie nodig als we volgend jaar een rol van betekenis willen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties