KV Mechelen: "Houden geen rekening met match op Lierse"

Steurbaut Kersten
| 16 reacties
KV Mechelen: "Houden geen rekening met match op Lierse"
Foto: © SC

Een week voor de start van de play- offs heeft Eupen een bom onder de competitie gelegd. Haalt de Duitstalige club zijn slag thuis, dan mag KV Mechelen alsnog naar Play-Off I. Al liggen ze er bij geel-rood niet meteen van wakker.

Lierse zette in de wedstrijd tegen KV Mechelen de 17-jarige Jason Adesenya op de bank, maar die was volgens Eupen niet speelgerechtigd.

“Wij houden geen rekening met die zaak van Eupen”, is Fi Van Hoof duidelijk tegenover Voetbalkrant.com. “Het is raar dat het nu opeens opduikt. Wij hebben op de dag van de wedstrijd die vaststelling ook gedaan en hebben ons geïnformeerd bij de Belgische voetbalbond. Er is ons gezegd dat alles correct is verlopen.”

Ook in de spelersgroep is niemand die nog denkt aan een laatste kans op Play-Off I.  “Voor mij is de reguliere competitie afgesloten”, stelt Yoni Buyens. “Alle matchen zijn gespeeld. We zijn op een mooie zevende plaats geëindigd en mogen daar fier op zijn. Nu moet de focus richting Play-Off II.”

“Als het juist is het juist”, reageert trainer Marc Brys. “Voor Eupen is het een laatste strohalm om in eerste te blijven, maar wij zitten er nu niet op te wachten om zo in Play-Off I te belanden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties