Geen Duivelse champagne en extra hamburgers

Redactie
| 11 reacties
Geen Duivelse champagne en extra hamburgers
Foto: © SC

Het was vandaag weer 1 april en ook op uw favoriete website kon u er niet aan ontsnappen. De speciaal voor de Rode Duivels ontworpen champagne en de extra pauze om de verkoop van hamburgers te stimuleren waren onze aprilvissen.

Met de recente successen van de Rode Duivels in het achterhoofd was het misschien niet onlogisch dat er extra merchandising op de markt kwam. De champagne ‘Diable Rouge’ komt echter niet op de markt. De jongens van Georges Leekens moeten voorlopig dus zelf voor de bubbels zorgen.

Veel lezers waren duidelijk op hun hoede voor een aprilvis, maar een tiental liet zich toch nog vangen en probeerde een bestelling door te bellen. Jammer genoeg voor hen zullen zij geen fles champagne toegestuurd krijgen. Uiteraard werden er ook geen tickets voor de wedstrijd België – Turkije verloot.

De pauze verlengen om meer hamburgers en bier te verkopen? Voor sommigen leek het wel een goed idee, maar de Pro League heeft op dit moment wel andere katten te geselen. U zal dus nog steeds even snel uw broodje of uw beker gerstenat naar binnen moeten spelen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties