Wasilewski spreekt: "Ja, ik heb getwijfeld"

Fabian Morren
| 41 reacties
Wasilewski spreekt: "Ja, ik heb getwijfeld"
Foto: © SC

Marcin Wasilewski heeft in het clubmagazine van Anderlecht 'Purple Heart' zijn eerste Belgische interview gegeven in bijna twee jaar tijd. Zondag staat de Pool tegenover Axel Witsel en Standard.

Op 30 augustus 2009 door een drieste tackle van Witsel wachtte Wasilewski een zeer lange revalidatie. "De hartverwarmende comeback op het veld tegen STVV was één van de belangrijkste momenten uit mijn revalidatie", vertelt de rechtsachter.

"De supporters zijn mij nooit vergeten. Ik heb gedurende maanden als een beest aan mijn revalidatie gewerkt. Opnieuw op het veld verschijnen heeft me veel moed gegeven, hoewel ik goed wist dat ik er nog niet klaar voor was. Ik was nog niet volledig genezen, ik had nog een lange weg af te leggen."

Het waren moeilijke tijden voor Wasyl, die twijfelde of hij nog wel ooit de oude zou worden. "Vooral tijdens de voorbereiding op dit seizoen. Ik stelde vast dat ik geen vooruitgang meer boekte. Ik begon opnieuw pijn te voelen. Een operatie drong zich weer op. Op dat moment begon ik te twijfelen, terwijl ik keihard verder werkte aan mijn comeback."

Intussen besloot Anderlecht om zijn contract te verlengen en gaat alles weer goed met Wasilewski. "Toen ik hier vier jaar geleden belandde, heb ik me snel aangepast", zegt hij. "Door regelmatig te scoren, bewees ik ook een belangrijke pion te zijn voor de ploeg. Mijn vrouw, mijn kinderen en ikzelf wilden hier blijven. Ik was heel gelukkig toen mijn contract werd verlengd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties