De Winter: "Club Brugge kan je niet laten liggen"

Robby Morren
Robby Morren
| 44 reacties
De Winter: "Club Brugge kan je niet laten liggen"
Foto: © SC

Yves De Winter staat zeer dicht bij een transfer naar Club Brugge. Zelf wil hij het Kuipje maar al te graag inruilen voor blauw-zwart, al beseft hij zeer goed dat hij geen garantie op spelen krijgt bij Club Brugge.

Het is duidelijk: Yves De Winter heeft zijn zinnen gezet op Club Brugge. "De tests zitten erop", bevestigt de doelman ons. "Na het weekend worden de gesprekken verdergezet."

De Winter is ontevreden omdat hij bij Westerlo zijn plaats onder de lat moest afstaan aan Deelkens maar bij Club Brugge speelt Colin Coosemans tegenwoordig sterke wedstrijden.

"Ik besef dat Coosemans goed bezig is. Ik zal met hem de concurrentie moeten aangaan indien de transfer doorgaat. Ik realiseer me ook dat een ploeg als Club Brugge geen garanties kan geven."

De doelman ontkent dat hij met een transfer naar Club Brugge zijn gram zou halen op Westerlo. "Dat wil ik helemaal niet. Ik klaag niet en ik doe mijn best op training."

En mocht de transfer naar Club alsnog worden afgeblazen? "Dan is er nog tijd tot in augustus", maakt De Winter duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties