Henrique: "Bekerwinst is een gedroomd afscheid"

Fabian Morren
| 10 reacties
Henrique: "Bekerwinst is een gedroomd afscheid"
Foto: © SC

Paulo Henrique loodste Westerlo met twee doelpunten naar de finale van de beker. Op 21 mei neemt hij het met zijn team op tegen Standard, dat interesse in hem toont.

"Dat we in onze twee laatste wedstrijden zes keer scoren, is fantastisch. Toegegeven, op het einde was het nog bibberen, maar al bij al is de bekerfinale oververdiend", zegt Henrique in HLN. "Ik kijk er al naar uit om op de Heizel aan te treden."

"Ik weet trouwens hoe het voelt om een bekerfinale te spelen, want met Heerenveen speelde ik er enkele seizoenen geleden al eentje. Tegen Twente draaide het na 2-2 uit op strafschoppen, waarna we uiteindelijk toch aan het langste eind trokken."

"Wat zou het mooi zijn als ik deze club een Europees ticket kan bezorgen. Schrijf dus maar op dat bekerwinst voor mij een gedroomd afscheid zou zijn van Westerlo", aldus Henrique.

De kans is namelijk groot dat de Braziliaan zijn sterke seizoen bekroond ziet worden met een transfer. "Ik ben niet bezig met wat er na dit seizoen gebeurt", zegt hij.

"Ik hoor ook verhalen over interesse van andere clubs in Europa. Ik lig er niet wakker van en zie wel wat op me afkomt. Al klopt het wel dat ik me klaar voel voor een stapje hogerop."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties