Van Geneugden: "Dit is geen revanche op Genk"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Van Geneugden: "Dit is geen revanche op Genk"
Foto: © SC

Met wat geluk kan OHL zich dit weekend verzekeren van een ticket voor eerste klasse. Coach Ronny Van Geneugden blijft er rustig onder. “De titel is nog steeds bijkomstig.”

“Voor het seizoen hebben de club en ik een project van drie seizoenen uitgestippeld”, zegt Van Geneugden in GvA. “Dit seizoen wilden we na enkele mindere campagnes opnieuw attractief voetbal op de mat brengen en de supporters naar het stadion lokken. Dat is gelukt.”

“Daarna wilden we meestrijden voor een eindrondeticket: ook daar zijn we nu zeker van. Pas in ons derde seizoen wilden we meedingen naar de kampioenstitel. We zijn dus twee seizoenen te vroeg. Zolang we niet mathematisch zeker zijn, blijven we nuchter én nederig. We hebben ook respect voor onze tegenstanders. Maar hier liggen heel stevige fundamenten om op verder te bouwen in eerste klasse - áls we ooit zouden promoveren”

Van Geneugden werd vorig jaar aan de kant geschoven bij Racing Genk. “Maar voor mij is dit absoluut geen revanche. Ik heb zes heel mooie jaren gekend bij de club: een fantastische periode. Maar nu ben ik een andere weg ingeslagen en behoort dat allemaal tot het verleden. Bij mijn nieuwe clubs hoop ik opnieuw bevestiging te krijgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties