Antwerp maakt waterkansje op eindronde

Steurbaut Kersten
| 57 reacties
Antwerp maakt waterkansje op eindronde
Foto: © SC

Antwerp is aan een sterk seizoenseinde in tweede klasse bezig. De oudste club van het land maakt zelfs nog een waterkansje op een ticket voor de eindronde.

Twee doelpunten van Kevin Oris en een treffer van Niels Martin bezorgden Antwerp zondagmiddag de drie punten op het veld van KV Oostende. Dankzij de zege aan de Belgische kust blijft de Great Old in de running voor de derde periodetitel.

Leider Oud-Heverlee Leuven voert het periodeklassement aan met vier punten voorgift op Waasland-Beveren en vijf op Antwerp. En volgende week moet de club van Ronny Van Geneugden naar … de Bosuil. Dan kan Antwerp de kloof verkleinen tot twee eenheden.

Op de laatste speeldag ontvangt OHL dichtste achtervolger Lommel en moet Antwerp naar Wezet. Waasland-Beveren, dat nog tegen Tubeke en Rupel Boom uitkomt, is al zeker van de eindronde door winst in periode 1.

De tweede periode werd gewonnen door Lommel United. Is de periodewinnaar al zeker van de promotie naar eerste of een ticket voor de eindronde, dan gaat het ticket naar de eerstvolgende ploeg in het algemene klassement.

Op deze pagina kan u de verschillende periodeklassementen bekijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties