Zet Lokeren Standard terug met de voetjes op de grond?

Steurbaut Kersten
| 42 reacties
Zet Lokeren Standard terug met de voetjes op de grond?
Foto: © SC

Standard en Lokeren werken vanavond de laatste wedstrijd van de vierde speeldag in Play-Off 1 af. De Luikenaars willen in het spoor van Genk en Anderlecht blijven. Lokeren droomt van een verrassing.

Met negen op negen is Standard de ploeg in vorm. Anderlecht en AA Gent werden van het veld geveegd en Racing Genk zag op Sclessin een voorsprong wegsmelten.

De Rouches werden prompt gebombardeerd tot titelfavoriet nummer één, maar in Luik willen ze daar niets van weten. “De derde plaats blijft ons doel”, zegt trainer Dominique D’Onofrio. “Wie gaat zeven, knuppel ik neer”, waarschuwt assistent Sergio Conceiçao de spelers voor overdreven optimisme.

Niet onterecht. Lokeren maakte het Standard al twee keer heel moeilijk dit seizoen. Op Sclessin werd het na een spektakelrijke wedstrijd 3-3 en op Daknam moesten Steven Defour en co zonder punten terug op de bus.

De Waaslanders willen in Play-Off 1 vooral ervaring opdoen. “Maar we willen ook voor een verrassing zorgen”, zegt middenvelder Koen Persoons. Trainer Peter Maes gaat zelfs verder: “Lokeren zal beslissen wie er kampioen wordt.”

U kan de wedstrijd vanavond LIVE volgen op uw favoriete voetbalsite.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties