Lepoint: "Spel van Bruzzese ook opsteker voor mij"

Melissa Maes
| 18 reacties
Lepoint: "Spel van Bruzzese ook opsteker voor mij"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sébastien Bruzzese maakte woensdag een sterke indruk tegen Anderlecht. De derde doelman van AA Gent had nog geen drie maanden geleden een auto-ongeval, maar de Luikenaar stond er helemaal bij zijn competitiedebuut. Dat heeft ook zijn maatje Christophe Lepoint gezien.

Na een nachtje stappen reed Sébastien Bruzzese in op een vrachtwagen. De keeper van AA Gent kwam ongedeerd uit het wrak, maar zijn teamgenoot Christophe Lepoint moet nog steeds herstellen van een scheenbeenbreuk en een gescheurde achterste kruisband.

“Dit is formidabel voor Sébastien. Ik was er heel snel bij om hem een sms’je te sturen met gelukwensen”, aldus Lepoint in Het Nieuwsblad. De middenvelder kan vanaf maandag beginnen revalideren op de club. “Ik hoop zo rond augustus, september weer te kunnen voetballen.”

“Mijn maatje heeft twee heel moeilijke maanden achter de rug, maar we hielden steeds contact. Zoals gezegd, ik neem hem niks kwalijk. Integendeel, we steunen elkaar. Dit bewijst hoe snel het allemaal kan veranderen in het voetbal. Het is ook een opsteker voor mij.”

Lepoint ziet de matchen van de Buffalo’s op televisie, maar kon nog niet veel juichen. “Zes wedstrijden zonder winst, jammer. Ik denk toch dat de bekeruitschakeling op Standard voor een mentale tik zorgde. Maar het voetbal is goed, alles kan nog. Ik heb echt honger naar Europees voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties