De Sutter: "Voorzitter en Van Holsbeeck geloven in mij"

De Sutter: "Voorzitter en Van Holsbeeck geloven in mij"
Foto: © SC

Tom De Sutter is weeral geblesseerd en net nu hij een basisplaats te pakken had. Dalibor Veselinovic lijkt daarvan te profiteren. De aanvaller ziet daardoor zijn kansen weeral slinken.

Al twee jaar wordt De Sutter gebarreerd door Romelu Lukaku. "Romelu is nu eenmaal een uitzonderlijk talent", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Dat komt de volgende twintig jaar niet meer voor. Maar dat is geen pech voor mij. Als je voor Anderlecht kiest, weet je dat er concurrentie is. Het blijft in elk geval mijn ambitie de aanvalsleider van Anderlecht te worden en de concurrentie aan te gaan."

De Sutter hoopt echter niet op een vertrek van Lukaku. "Neen. Ik wil na het seizoen mijn eigen evaluatie maken en nergens op rekenen. Rond nieuwjaar, toen PSV mij wilde, is gesproken met de clubleiding. Ik weet dat de voorzitter en Herman Van Holsbeeck heel sterk in mij geloven."

Opmerkelijk is dat trainer Ariël Jacobs in dat rijtje ontbreekt. "Ach, het kan altijd heel snel keren. Ik speelde op Eupen een goeie match, scoorde twee keer tegen Gent en na die match tegen Standard zei iedereen dat ik een van de weinige spelers op niveau was. Maar dan viel die blessure. Ik moet wel zeggen dat ik er toch heel erg van ben geschrokken, dat tegen Genk 4-4-2 plots wel kon. Maar ik was toen juist gekwetst. It's the story of my life."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties