Van Goethem: "En nu naar de kapper"

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Van Goethem: "En nu naar de kapper"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kenneth Van Goethem verliet vorige zomer KV Mechelen, maar een jaar later maakt de middenvelder opnieuw zijn opwachting op het hoogste niveau. “Dit is een onverwachte terugkeer.”

Net zoals zijn ploegmaats kon Kenneth Van Goethem niet geloven dat de promotie naar eerste klasse een feit was. “Een speeldag voor het einde kampioen worden, dat had niemand hier ooit verwacht.”

“We startten het seizoen met een volledig nieuwe ploeg, met veel spelers uit tweede en derde klasse. We ambieerden de top vijf, maar hebben het buiten alle verwachtingen goed gedaan dankzij een fantastisch hechte groep.”

Toen Lommel zes punten voorsprong had, deed Van Goethem een belofte. Hij zou naar de kapper gaan. “We zien wel”, lacht de ex-speler van KV Mechelen. “Als er één centimeter af gaat, ben ik ook naar de kapper geweest, hé.”

Voor Van Goethem is de promotie met OHL ook een terugkeer naar het hoogste niveau. “Een onverwachte terugkeer. Het wordt één groot avontuur in eerste klasse. Wat OHL in eerste kan? Dat zien we later wel. Op dit moment moeten we gewoon genieten van de titel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties