Mannaert: "Gesprekken gingen niet over Club"

Jelle Vereecke
| 42 reacties
Mannaert: "Gesprekken gingen niet over Club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Francky Dury staat in het oog van de storm. De Gent-trainer zou volgens zijn bestuur iets te regelmatig bellen met Vincent Mannaert, algemeen directeur van Club Brugge. "Die gesprekken gingen over voetbal en privé-zaken", aldus Mannaert.

"Die gesprekken gingen niet over Club", zegt Vincent Mannaert in HLN. "Wel over voetbal en privé-zaken. Je mag niet vergeten dat Francky en ik al héél ver teruggaan." Mannaert was immers algemeen directeur bij Zulte Waregem toen Francky Dury er trainer was.

"Wat mij opvalt: Vermant onderhoudt banden met zijn ex-trainer Rangnick van Schalke, en dat was al voldoende om die kandidaat-trainer van Club te noemen. Ik werd 'gespot' met Sollied in een hotel - wat niet klopte - en plots is hij onze volgende trainer. Stéphane Van der Heyden (nu assistent-trainer bij Lokeren, volgend seizoen middenvelderstrainer bij Club) zegt iets over Peter Maes en dan zou Maes hier opeens trainer worden."

"Ik kan u zeggen: Broos was maandag op de match en we hebben staan praten", aldus Mannaert. "Mogelijk wordt hij straks dus opgevoerd als kandidaat-trainer. Dat ik contacten heb met andere trainers is toch niet zo ongewoon?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties