Mannaert: "Kans bestaat dat Club en Koster uiteen gaan"

Jelle Vereecke
| 110 reacties
Mannaert: "Kans bestaat dat Club en Koster uiteen gaan"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge zal ook dit seizoen geen prijs pakken. In de beker is blauw-zwart al een tijdje uitgeschakeld en ook in de play-offs lijkt Club tekort te komen. "Je voelt dat de entourage en de supporters snakken naar trofeeën", weet algemeen directeur Vincent Mannaert.

"Dat is ook de reden waarom we zoveel wijzigingen doorvoeren binnen de club", aldus Mannaert in HLN. "Net als de laatste jaren moeten we vaststellen dat Club Brugge tekortkomt als het er écht om gaat. We hebben bij momenten schitterend voetbal gebracht, maar de efficiëntie bleef achterwege. Het is niet omdat er begin maart een nieuw management is gekomen, dat de resultaten opeens zoveel beter zouden worden."

"We hebben tijd nodig om het langetermijnproject dat we gestart zijn, te laten renderen", vindt Mannaert. "Maar ik ga niet flauw doen, dit is Club. We moeten ook op korte termijn ambitie hebben. Volgend jaar moeten we zo ver mogelijk meegaan in de beker en de kloof verkleinen met de titelkandidaten van nu. Knokken voor play-off I en een Europees ticket hoort daar dus niet bij."

"De kans bestaat dat Club en Koster volgend seizoen uit elkaar gaan", zegt Mannaert nog. "We moeten dezelfde visie hebben over een aantal zaken en daar op dezelfde manier willen toe komen. Maar beide partijen zijn professioneel genoeg om zich nu enkel op de play-offs te concentreren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties