Witsel ook op lijstje Liverpool

Yves Dekoning
| 8 reacties
Witsel ook op lijstje Liverpool
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard kan volgende zomer grof geld verdienen door de verkoop van enkele goudhaantjes. Axel Witsel zou volgens de Britse pers minstens twaalf miljoen euro moeten opbrengen.

Axel Witsel zou ruim meer dan de beoogde twaalf miljoen kunnen kosten als bij enkele bewonderaars de interesse concreet wordt. Na AC Milan, Udinese, Fiorentina, Bayern Munchen, Sevilla, Tottenham, Manchester City en Manchester United zou nu ook Liverpool de 22-jarige Belgische international op het lijstje hebben staan. Ook drie andere Engelse clubs zouden Witsel scouten.

Liverpool zoekt versterkingen voor het middenveld en zou zich daarbij richten op de competities in Frankrijk, Duitsland, Nederland en België. Eerder was Steven Defour in beeld, maar hij sukkelt al enkele jaren met blessures. Kenny Dalglish liet eerder deze week verstaan dat de club bij aankopen rekening zou houden met het blessureverleden van een speler.

Volgens de Engelse media zou Milan momenteel de dans leiden, maar zal Liverpool in de zomer een poging ondernemen de transfer te kapen. Ze verwachten dat vooral de Rossoneri en de Reds diep in de buidel willen tasten gaan voor Witsel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties