Brengt Racing Genk moeilijke verplaatsing tot goed einde?

Steurbaut Kersten
| 20 reacties
Brengt Racing Genk moeilijke verplaatsing tot goed einde?
Foto: © SC

Racing Genk wil vanavond de leidersplaats in Play-Off 1 heroveren. Dan moeten de Limburgers wel voorbij Lokeren. De Waaslanders konden nog niet winnen in deze fase van de competitie, maar zullen hun huid vanavond duur verkopen.

Een gelijkspel op het veld van AA Gent en Club Brugge. Meer leverde Play-Off 1 nog niet op voor Peter Maes en co. En daarmee is Lokeren wel heel karig bedeeld. Nabil Dirar noemde Lokeren zelfs de tegenstander die tijdens de play-offs het meeste indruk maakte.

Frank Vercauterenweet maar al te goed dat het niet eenvoudig zal zijn op Daknam. “Lokeren maakt het ons altijd moeilijk”, herinnert de Genk-trainer. “En ik reken ook niet op uitgebluste ploegen.”

“We hebben al aangetoond dat die vijfde plaats in de competitie geen toeval was”, liet Lokeren-verdediger Sepp De Roover optekenen. “Nu zijn we gebrand op die eerste zege.” Racing Genk is dus gewaarschuwd.

Bij Racing Genk is Thomas Buffel geschorst, David Hubert hervat na zijn driedubbele jukbeenbreuk pas maandag de training. Maes moet het vanavond stellen zonder Derick Tshimanga (geschorst) en Nill De Pauw (blessure). Benjamin Mokulu is twijfelachtig.

U kan de wedstrijd vanavond LIVE volgen op uw favoriete voetbalsite.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties