Elgabas: "Vertrouwen voor volgend seizoen"

Elgabas: "Vertrouwen voor volgend seizoen"
Foto: © SC

Tomasz Radzinski maakte tegen Cercle Brugge dan wel zijn honderdste doelpunt in eerste klasse. De man in vorm bij Lierse is Mohamed ‘Dodo’ Elgabas. Hij scoorde voor de derde keer op rij en kijkt al reikhalzend uit naar volgend seizoen.

Na zijn twee treffers tegen Sint-Truiden wilde Elgabas ook tegen Cercle Brugge absoluut zijn naam op het scorebord zetten. De Egyptenaar werkte en zwoegde hard, maar had weinig geluk in de afwerking. Maar de 23-jarige Elgabas, roepnaam Dodo, is een doorzetter. In de slotfase liet hij met een fraaie krul Bram Verbist kansloos.

“Drie keer op rij scoren, dat geeft vertrouwen voor volgend seizoen”, reageert Elgabas. “Tijdens de eerste helft had ik al drie, vier pogingen ondernomen, maar ik kende geen geluk. Ik ben echter geen opgever en uiteindelijk ging de bal er toch in.”

Elgabas werd in het begin aangekondigd als een mogelijke revelatie. De Egyptenaar heeft lang op zich laten wachten. “Dit is nog maar mijn eerste seizoen op het hoogste niveau”, verdedigt Elgabas. “En ik ben nog maar 23 jaar. Hopelijk kan ik volgend seizoen wat meer spelen.”

Ondertussen doet Lierse het uitstekend in Play-Off 2. “We beleven veel plezier en dat zie je gewoon op het veld. Nu tonen we dat we een goede ploeg hebben en bewijzen we dat we onze plaats in eerste klasse verdienen. Het beste in onze groep komt naar boven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties