Geeraerts: "The bear is niet back, The bear is bang"

Dirk Pieters
| 311 reacties
Geeraerts: "The bear is niet back, The bear is bang"
Foto: © SC

Germinal Beerschot liet weten dat het deze zomer geen derby wil spelen tegen Antwerp. De Great Old kwam met een reactie op deze mededeling.

"Als zij geen wedstrijden willen spelen tegen een club uit tweede of derde klasse, dan is dat hun volste recht. We zullen zien wat voor een "kleine" club Antwerp was. Halen zij 14.000 toeschouwers voor een vriendenwedstrijd tegen een "grote" club? Ik betwijfel het zeer sterk, want dat aantal kan er in het stadion zelfs niet in. Maar als iemand van buiten Antwerpen, die zelfs niets van de geschiedenis kent, geen vriendenwedstrijd wil spelen tegen ons, dan is dat maar zo. Hij vergeet alleen dat Beerschot dood is", aldus Carl Geeraerts aan Voetbalkrant.com.

De Manager van Antwerp wou er nog het volgende aan toevoegen. "Als wij dan toch zo'n kleine club zijn, waarom komen ze dan spelers bij ons halen? Als zij denken dat hun nieuwe oefenkalender meer succes zal geven in de competitie, dan mag dat. Wij denken alleen dat "The Bear niet back is, maar wel bang."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties