STVV heeft nieuw bod uitgebracht op Azevedo

Michiel Derwael
| 6 reacties
STVV heeft nieuw bod uitgebracht op Azevedo
Foto: © SC

Het is al langer bekend dat Sint-Truiden aast op Thomas Azevedo van Lommel United. Het eerste bod van de Kanaries werd afgewezen, maar STVV heeft een nieuw bod uitgebracht.

"Wij hebben een nieuw bod uitgebracht op Azevedo. Zijn club heeft volgende week een vergadering om het bod te bespreken. Lommel United wil eerst de eindronde afwachten voor ze een beslissing nemen", verklaart STVV-coach Guido Brepoels.

Op Stayen zijn er ook vertrekkers. Ibrahima Sidibé verlaat de Kanaries aan het einde van het seizoen en gaat zijn geluk mogelijk beproeven bij Germinal Beerschot. De Senegalees ontbrak vandaag echter op training wegens hooikoorts.

De aanvaller was uit gratie gevallen en dat was te merken aan Brepoels. "De transfer van Sidibé interesseert mij niet. Hij heeft drie stages afgezegd en ik heb hem altijd een hand boven het hoofd gehouden. Nu toont hij zo een mentaliteit."

De naam van Dieter Dekelver viel als eventuele vervanger. “ De geruchten over Dekelver zijn niet waar. Met Smetana hebben we al een aanvaller aangetrokken. Het is wel zo dat we onze aanval nog gaan versterken." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties